Å få to babyer samtidig kan, som det sies, doble gleden. Men å ha tvillinger dobler også utmattelsen din hvis du ikke er forberedt på utfordringene med å være mor til to – eller flere – babyer. Her gir jeg deg noen forslag som kan være nyttige for å forberede og overkomme utfordringen med å være mor til mer enn én baby.

Soledad går på en gruppetime der mødre går med babyene sine. Hver tirsdag møtes de slik at babyene lærer lydene og vibrasjonene til musikk. Hun er ikke som de andre mødrene som går i den klassen. Mens de alle danser og løfter sine respektive babyer, må hun løfte to: siden hun har 5 måneder gamle tvillinger. Soledad forteller at hun er veldig trøtt -noe som faktisk er vanlig når man er mor-, til tider på grensen til galskap, siden babyene hennes sover til forskjellige tider og spiser til forskjellige tider også: Det vil si når hun er ferdig med å amme. den ene og legger ham til å sove, den andre våkner umiddelbart slik at hun ammer ham. Soledad hviler aldri, hun er utslitt.

Hva kan du gjøre hvis du har tvillinger, tvillinger eller til og med trillinger, slik at du ikke sliter ut deg selv til det punktet at du blir syk? Her gir jeg deg noen forslag som kan hjelpe deg å takle denne utfordringen godt og få litt hvile for deg selv, fordi du trenger det!

Ta notat:

  • Prøv å få babyer til å følge en tidsplan eller rutine. Venn dem til å spise samtidig og om mulig til å sove samtidig. Det er viktig for deg å hvile. Derfor er en god idé å amme tvillingene dine samtidig. Selv om du synes det er vanskelig i begynnelsen, vil du lykkes med øvelse og tålmodighet. Mange mødre som har gjort det sier at det er det beste, siden det lar dem få en stund til å hvile.

Selvfølgelig er hver baby forskjellig, men du kan prøve. Hvis dette ikke fungerer for deg og du har hjelp, kan du amme den ene og gi den andre en flaske, flaske eller flaske og bytte på.

  • Be om hjelp. Stol på partneren din og din familie eller venner for å tilpasse seg ditt nye liv, spesielt i løpet av de første månedene. Erfaring sier at etter det første året med tvillinger blir alt lettere.
  • La babyene sove sammen fra starten av. En enkelt barneseng er nok når tvillingene er små og de vil sove bedre .
  • Hvis en av babyene blir syke, vil sikkert den andre også få det. Derfor, hvis du ser at noen utvikler influensasymptomer , for eksempel, skille dem i noen netter for å unngå å ha to syke babyer hjemme.
  • Skill dem fra tid til annen. Du kan få den ene til å være sammen med faren eller besteforeldrene og den andre eller den andre babyen med deg. Så du får hvile.
  • Under graviditeten, ta vare på deg selv og hvil så mye du kan . På denne måten vil du motta tvillingene eller tvillingene dine med alt klart for et nytt eventyr.

Husk at selv om du først føler at det er en umulig oppgave å ta vare på tvillingene eller tvillingene dine, vil du over tid tilpasse deg og du vil kunne glede deg over dobbelt morskap. Ikke nøl med å be om hjelp når du trenger det. Det er viktig at du hviler for å kunne gi det beste til babyene dine.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here